Elvis For Everyone Fanclub

 

 

ELVIS FOR EVERYONE

Een organisatie voor jong en oud! Met leden in vele landen, maar vooral in Nederland en België. Wilt u meer weten over Elvis dan zit u goed bij Elvis For Everyone een fanclub door Elvis fans - voor Elvis fans! Met 4 glossy Elvis magazines per jaar, Nederlandstalig, exclusieve artikelen en altijd up-to-date.

Maar Elvis For Everyone heeft u meer te bieden. Wij zijn de nummer 1 in exclusieve gespecialiseerde Elvis USA reizen; we organiseren diverse events als concerten, busreizen en gezellige fanclubdagen; en daarnaast beschikken we over de meest complete Elvis shop van de Benelux (ook online); en meer...

Het Elvis magazine dat u niet mag missen! 
Ontvang 4x per jaar het meest voordelige glossy Elvis magazine van de Benelux, gedrukt op A4 formaat en volledig in kleur, met up-to-date informatie, reviews & previews, specials, (unieke) foto’s, prijsvragen, en meer. Daarnaast ontvangen onze leden ieder jaar een exclusieve geilmiteerde “members only” Elvis cd.

Maak gebruik van onze tijdelijke ELVIS35th Anniversary aanbieding. Wanneer u lid wordt van Elvis For Everyone ontvangt u 5 Elvis magazines en 3 cd's voor slechts 24 Euro. Daarnaast kunt u uiteraard gebruik maken van de vele voordelen die Elvis For Everyone te bieden heeft. Na het eerste jaar kunt u verlengen voor slechts 20 Euro per jaar!

Elvis For Everyone organiseert enkele malen per jaar speciale fanclubdagen en concerten door heel Nederland. Daarnaast organiseren wij busreizen en reizen wij ieder jaar standaard in Januari en Augustus naar Memphis, Tennessee (USA). Wij bieden de meest complete Elvisreizen volledig georganiseerd en/of DRIVE tours onder leiding van gespecialiseerde gidsen. Dus zowel voor de mensen die voor het eerst gaan of voor een tweede, derde of het maakt niet uit hoe vaak, wij hebben de perfecte reis voor u. Voor de fans die met ons mee zijn geweest zijn we inmiddels de uitgesproken nummer 1 in Elvis USA tours.

"Ik heb concerten van Elvis bijgewoond in de jaren zeventig en ben ook daarna diverse malen met andere fanclubs naar Memphis geweest, maar de reis met Elvis For Everyone (Elvis USA Tours) was het allerbeste! Jullie hebben mij meer van Memphis laten zien en mij een onvergetelijk reis bezorgd. Alles was mogelijk en niets was jullie teveel." aldus een van onze reizigers.

De shop van Elvis For Everyone heeft een uitgebreid assortiment met cd’s, dvd’s, vinyl, boeken, souvenirs, etc. We importeren van over de hele wereld en natuurlijk zijn we officieel dealer van het FTD Collectors label van SONY/BMG; speciale cd releases die niet te koop zijn in de winkel. Bestellen kan via postorder, maar u kunt onze shop ook bezoeken aan de Amsterdamsestraatweg 293 in Utrecht. Daarnaast staan we op verschillende beurzen in Nederland, België en Duitsland.. Tevens kunnen leden van de fanclub van korting profiteren op een select aantal artikelen in het fanclubmagazine en hebben we het hele jaar door speciale aanbiedingen.

 

 

“Get All Shook Up!” met Elvis For Everyone:
- 4x Per jaar het meest voordelige en glossy Elvis magazine.
- Exclusieve artikelen en foto's.
- 1 Gratis exclusieve gelimiteerde Elvis cd per jaar.
- Unieke concerten, fanclubdagen, busreizen, en meer...
- De nummer 1 in Elvis USA reizen.
- De meest complete Elvis shop van de Benelux.
- Exclusieve artikelen en kortingen voor leden.
- Altijd en overal up-to-date.
- Voor jong en oud.
- Een organisatie door fans - voor fans!
 

Meer Elvis is binnen handbereik wanneer u lid bent van Elvis For Everyone. U bent al lid voor slechts 24 Euro met in het eerste jaar 5 magazines + 3 cd's. Verlengt u uw lidmaatschap daarna dan betaalt u slechts 20 Euro per jaar. Of wordt meerdere jaren lid met korting!

per lidjaar 4 magazines

U kunt lid worden van deze fanclub voor meer info/lidmaatschap.

Website: www.elvismagazine.eu

 

ELVIS FOR EVERYONE

Postbus 2104

7900 BC Hoogeveen

e.mail :

elvisforeveryone@zonnet.nl

WIE WE ZIJN...

Elvis For Everyone is een fanclub dat zich bezighoudt met de muziek van Elvis Presley, en alles wat zich daaromheen afspeelde en nu nog steeds afspeelt. Ook vandaag de dag kun je niet om Elvis heen. Elvis staat bijna wekelijks in de Amerikaanse albumlijsten. De cd Elvis 30 #1 Hits (2002) ging wereldwijd meer dan 16 miljoen keer over de toonbank en verkoopt nog steeds! In 2005 en 2007 scoort Elvis hit na hit in Engeland. Zijn muziek wordt wereldwijd gebruikt voor commercials van topmerken alsmede belangrijke evenementen als de Olympische Spelen in Londen.

Presley is populair, niet alleen bij de oudere generatie, maar ook jongeren ontdekken zijn muziek. ‘Elvis is niet dood, hij leeft!’ wordt er regelmatig geroepen, maar niets is minder waar. In de harten van miljoenen fans over de gehele wereld leeft hij en zijn muziek voort. Nieuwe cd's verschijnen met regelmaat met, in tegenstelling tot wat vele mensen denken, vaak "nieuw" materiaal. Elvis is overal en voor iedereen. Daarom heet onze fanclub Elvis For Everyone.

 

 

Elvis For Everyone (afgekort EFE) is opgericht in 1994 en is een organisatie van en voor Elvis fans. Voorzitter Constantijn Zantingh was destijds 15 jaar toen hij aan zijn droom Elvis For Everyone begon. Vandaag de dag telt het ledenbestand vele honderden leden in binnen- en buitenland en het ledenaantal groeit nog steeds!

Foto: voorzitter Constantijn Zantingh (32) met EPE vice-president Scott Williams (USA).

Zonder een team van topmensen is Elvis For Everyone niet mogelijk. Dit zijn de namen van alle medewerkers: Constantijn Zantingh, Catheleine Zantingh, Yvonne Entjes, Gerrit De Jong, Albert en Delia Zantingh, Heran en Marianne Zantingh, Lise en Bianca, Hans, Patrick Janssen, Jack en Hester Sweegers, Jan en Annelies Sanders.

Elvis magazine: Elvis For Everyone geeft haar leden informatie via het EFE magazine dat vier keer per jaar verschijnt; vaste rubrieken informeren uitgebreid over nieuw uitgebrachte cd's en dvd's (zowel SONY/BMG als andere labels), vinyl boeken, en noem maar op. Verder uiteraard veel (unieke en zeldzame) foto's, interviews, verzamelrubrieken, informatieve verhalen, een rubriek voor leden, de mogelijkheid van gratis adverteren, in ieder magazine een prijsvraag, en "last but not least"een uitgebreide nieuwssectie onder de naam Presley Boulevard. Het magazine is professioneel gedrukt en vormgegeven op A4 formaat en is het meest voordelige glossy Elvis magazine van de Benelux. Een kwaliteitsmagazine voor jong en oud.

Elvis shop: Daarnaast beschikt Elvis For Everyone over de grootste Elvis shop van de Benelux (www.elviscorner.nl) met alles op het gebied van Elvis. Wij hebben een uitgebreid assortiment van cd's, dvd's, vinyl, boeken, foto's, kalenders en souvenirs! Ook beschikken we over originele Elvis items. We importeren van over de hele wereld. Natuurlijk zijn we officële dealer van het SONY/BMG Collectors Label; speciale cd releases die niet te koop zijn in de winkel! Bestellen kan eenvoudig via postorder (bij ieder magazine ontvang je een up-to-date overzicht van wat er leverbaar is), maar ook zijn wij te vinden op verschillende beurzen door heel Nederland, of bezoek onze shop in Utrecht.

En meer.. Tevens organiseren wij concerten, fanclubdagen, busreizen, en reizen naar Memphis, Tennessee. Verder produceert de fanclub verschillende producten die uiteraard via de fanclub leverbaar zijn. Kortom genoeg te beleven als u lid bent van Elvis For Everyone!

Elvis For Everyone is officieel erkend door Elvis Presley Enterprises (EPE